Om oss

Hos Sachs Frisør & Velvære i Sandnes får du mye mer. I tillegg til å bli ny og trendy på håret entrer du også en oase av massasje, ro og velvære.

Sachs frisør og velvære tilfører Sandnes noe helt nytt. Bare å entre salongen byr på en annerledes opplevelse. Du går inn i en rolig atmosfære. Du entrer et trendy, stilfullt og luftig lokale der deilig musikk smyger seg ut av høytalerne.

Sachs frisør & velvære mener det er viktig å sette av tid til kunden, at kvalitet og velvære settes i høysetet. Folk i dag løper og stresser altfor mye. Den etter hvert altfor berømte tidsklemma jager oss rundt hele døgnet. Da skal du vite at hos Sachs Fisør & Velvære er det roen som råder. Her får du sitte i massasjestol mens jentene tar seg av behandling, pleie og fornøyelse av håret. De tar seg god tid, både til å finne riktig frisyre i samråd med deg, og ikke minst den riktige fargen som passer for deg.

Mens du nyter behandling og stell får du servert enten kaffe, te, økologiske juice eller noen annet godt og spennende å fylle opp i glasset. Og rumler magen, er det alltid frukt  i nærheten. Ganske enkelt en helhetsbehandling utenom det vanlige.

Alle frisørene som jobber her er faglig godt kvalifiserte innen både hår, style og make-up. Og er mer enn behjelpelige med å finne din stil både når det gjelder frisyre, make-up eller klesstil. Andrea Sakariassen er bl.a utdannet make-up artist og stylist. Hun har derfor ingenting imot å være med deg på en shoppingrunde i klesjungelen, for å veilede og gi råd om hvilke klær og stil som passer deg best.

De  friske vakre og  jentene tilbyr også venninne- eller kompiskveld på salongen der hårpleie, venneprat og kos kombineres med tips og råd innen både farge, fasong eller make-up. Til og med en guttekveld tar jentene på strak arm. For menn er på god vei til å bli like interessert i frisyre, klær og mote som kvinner

Sachs frisør & velvære er stedet for deg som setter pris på ekstraordinær service, dyktige frisører, ro og velvære – der prisen likevel er den samme som ved andre salonger.

Sachs frisør & velvære Sachs frisør & velvære Sachs frisør & velvære Sachs frisør & velvære Sachs frisør & velvære Sachs frisør & velvære
;